Onze service

Apotheek Oostvoorne staat voor u klaar als het gaat om het afleveren en het juiste gebruik van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelen.

Bezorgen

Indien u wenst, kunnen we uw geneesmiddelen e.d. ook thuis bezorgen. Wij hebben onze eigen bezorgdienst. Tussen 13.00 en 18.00 uur is onze bezorger onderweg. Zorgt u er a.u.b. voor dat u thuis bent als de bezorger komt. Als u een wens heeft voor een bepaalde tijd kunt u dat altijd met ons overleggen.

Apart gesprek

Soms zijn er vragen die u graag privé wilt stellen aan één van de assistente of apotheker. We hebben hiervoor een aparte ruimte. Vraagt u gerust om een privégesprek. Dat is heel normaal. Gratis inloopspreekuur Wij hanteren geen vast inloopspreekuur. Heeft u vragen over uw geneesmiddelen, zoals hoe snel kan ik effect verwachten of wat zijn de bijwerkingen? Dan kunt u terecht bij onze apotheker. Wilt u graag eens op uw gemak persoonlijk met de apotheker hierover de praten, dan kan dat. De apotheker heeft geen vast tijdstip voor een spreekuur, maar is altijd beschikbaar voor vragen of advies. Maakt u dan even een afspraak aan de balie of per telefoon (0181 48 38 24). 

Medicijnkluisjes

Bij Apotheek Oostvoorne is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden medicijnen af te halen met behulp van de medicijnkluisjes in de hal van de apotheek. Voor deze gratis service kunt u zich inschrijven in de apotheek of via het inschrijfformulier aanmelden.